Masalah Pancut Awal, Tuan?

Baca apa yang saya nak sampaikan ni, luangkan 15 minit sahaja dari masa Tuan dan saya jamin Tuan akan dapat penyelesaian untuk masalah Tuan…

Jangan risau, saya tak jual ubat, minyak, serum, krim dan segala mak nenek . Saya hanya nak Tuan luang sedikit masa untuk ilmu yang saya nak beri ni.

Ok, Saya tak nak cerita panjang. Tuan melayari laman web ni kerana Tuan ada masalah pancut awal, tak tahan lama di ranjang, lalu gagal untuk puaskan isteri ketika berjimak.

Jika Tuan tak ada masalah ni, sila tinggalkan laman web ni. Tak perlu Tuan buang masa dan baca bagaimana saya boleh selesaikan masalah mereka yang main atas katil tak sampai 5 minit dah pancut…

Tuan masih di sini? Jangan stress. Tuan tak keseorangan dalam masalah ni.

Statistik kajian yang dilakukan secara global mendapati daripada 7 lelaki di dunia ni, seorang akan mengalami masalah pancut awal atau ejakulasi pra-matang.

Jadi jika penduduk sekarang berjumlah 7.5+ billion, 45% adalah lelaki, 30% telah akil baligh, Tuan boleh bayangkan berapa ramai lelaki di dunia ni yang mengalami masalah pancut awal.

Banyak faktor yang menyebabkan masalah ni semakin meruncing. Faktor seperti stress, pemakanan, kesihatan dan gaya hidup adalah antara faktor utama.

Jadi, sekali lagi Tuan tak payah tertekan sangat dengan masalah ni…

Tapi, ini tak bermakna Tuan tak perlu berusaha untuk menyelesaikan masalah Tuan.

Saya nak bagi tip bagaimana nak selesaikan masalah pancut awal Tuan. Berminat? 

Teruskan baca…

Penyelesaian Pertama – Guna Produk Tahan Lama

Cara paling mudah Tuan nak selesaikan masalah pancut awal adalah dengan menggunakan produk tahan lama. Senang cakap, guna ubat kuat.

Sekarang ni macam-macam jenis produk ada kat pasaran. Ada yang mendakwa boleh bagi besar, boleh bagi keras, boleh tahan lama dan 1001 khasiat lagi.

Tak percaya Tuan Google jer “ubat tahan lama”, “gel tahan lama”, “krim tahan lama”, atau Tuan cari je kat Facebook – search dengan perkataan yang sama.

Memang banyak result yang keluar, dan bermacam-macam jenis produk yang dipaparkan. Yang bestnya, semua produk ni mendakwa produk mereka adalah produk terbaik.

Ada yang lepas guna produk tu boleh main sampai sejam dengan isteri. Aduhh.. tak patah pinggang ke bro? Logik ke sebelum ni tahan 5 minit, lepas sapu je terus sampai 60 minit. Tuan fikirlah sendiri.

Tapi saya tak menafikan ada produk yang benar-benar berkesan. Tapi satu jer masalah dengan produk-produk tahan lama ni – kesannya hanya pada jangka masa pendek.

Ya, itu lah masalah utama produk tahan lama ni. Kalau nak dapat kesan berpanjangan, kena sentiasa guna, sentiasa makan, sentiasa sapu. Akibatnya badan letih, poket lagi letih…

Tapi jika Tuan nak penyelesaian jangka masa singkat, Tuan boleh cuba produk tahan lama yang berlambak kat pasaran sekarang ni.

Tapi make sure Tuan guna produk yang original, yang ada KKM, yang ada GMP. Jangan pakai terjah je. Sekarang ni banyak produk dari negara jiran dan produk tiruan yang ada kesan sampingan negatif.

Silap haribulan terus tak naik – sakit jiwa Tuan!

Jika Tuan buat keputusan nak penyelesaian masa singkat untuk merawat masalah pancut awal Tuan, Tuan boleh stop baca kat sini. Sila beli produk tahan lama untuk selesaikan masalah Tuan.

Tetapi, jika Tuan nak penyelesaian jangka masa panjang yang akan kekal sampai bila-bila – teruskan baca lagi kerana saya nak bantu.

Penyelesaian Kedua – Belajar Teknik Menahan Pancutan

Tuan masih kat sini? Tahniah.

Ramai yang pilih jalan singkat nak selesaikan masalah mereka walaupun mereka tahu penyelesaian tersebut tak kekal dan perlu modal tinggi.

Tapi Tuan masih terus membaca. Tuan berminat nak tahu ilmu yang boleh menyelesaikan masalah pancut awal Tuan selama-lamanya. Tuan salah seorang spesies terancam kat dunia ni. Oleh itu sekali lagi saya ucapkan tahniah.

Ok, let us get straight to the point. Ilmu atau teknik menahan pancut ni bukanlah ilmu baru. Ilmu ni ilmu lama – orang dulu lebih power dari kita sekarang ni. Sebab tu diaorang tak payah pakai ubat sapu ke ubat makan ke – hanya guna skill jer.

Tapi sayang tak ramai yang belajar ilmu ni. Maklumlah dulu-dulu kan topik ni sangat sensitif. Nak sembang siang kena pandang-pandang, nak sembang malam kena dengar-dengar – tak macam sekarang ni.

Akhirnya ilmu ni makin tenggelam ditelan zaman. Sayang benar kerana teknik ni lebih hebat dari krim, gel, ubat semua tu…

Mereka yang belajar teknik ni bukan sahaja boleh melambatkan pancutan, tapi bila dah tahap dewa, boleh tahan terus tanpa pancut..

Saya tahu Tuan mesti fikir – gila apa sampai tak pancut langsung ?

Saya nak bagi satu informasi yang mungkin bunyinya agak pelik bagi Tuan. Masyarakat zaman dahulu kala percaya ada tenaga dalam air mani. So, setiap kali kita pancut, kita buang tenaga tu.

Perasan tak lepas pancut Tuan rasa letih, tak bermaya – rasa nak rehat dan tidur je.

Oleh itu mereka dapati kita sebenarnya boleh puas dan klimaks tanpa pancut. Maksudnya tak payah ejakulasi pun dah capai klimaks. Jadi tak perlu buang air mani yang mereka anggap tenaga dengan sia-sia.

Inilah kepercayaan masyarakat dulu. Dari situ jugalah terciptanya teknik menahan pancutan ni. Teknik ni dicipta oleh pengamal ajaran Taoisme dari China.

Tuan jangan risau, teknik ni takde ajaran mistik semua tu, malah tak sangkut paut dan tak menyalahi ajaran mana-mana agama, termasuk Agama Islam. Hanya perlu latihan fizikal yang mudah.

Tuan nak belajar tak? Kalau nak teruskan baca.

Kalau tak nak.. apa boleh buat, saya dah cuba nak bantu Tuan.

Teknik Tahan Lama – Menjadi Lelaki Multi Orgasma

Tuan masih baca? Good. Saya akan ajar Tuan bagaimana nak jadi seorang lelaki multi orgasma.

Pertama sekali, apa tu lelaki multi orgasma? Takde apa pun, cuma translate dari perkataan Inggeris “ “Multi Orgasm – maksudnya boleh capai orgasma lebih dari satu kali.

Macam pernah dengar kan? Sudah tentu. Semua wanita kat dunia ni multi orgasma. Mereka boleh klimaks dan orgasma berkali-kali dalam hubungan seks, termasuk isteri Tuan.

Berapa kali Tuan pernah buat isteri Tuan klimaks? Susah nak buat isteri klimaks berkali-kali kalau Tuan sendiri tak tahan lama.

Kaum lelaki pulak? Semua orang ingat lelaki boleh klimaks sekali sahaja. Inilah kepercayaan yang semua orang percaya selama ni – termasuk Tuan?

Ni saya nak beritahu Tuan – kepercayaan ni salah sama sekali!

Kaum lelaki juga boleh menjadi multi orgasma, sama macam wanita. Ya, lelaki juga boleh klimaks berkali-berkali ketika bersetubuh. Betul, ini adalah fakta, bukan saya saja reka cerita.

Inilah yang saya nak Tuan belajar supaya lepas ni Tuan takde lagi masalah pancut awal, takde lagi masalah tak boleh puaskan isteri, dan yang penting boleh buat isteri Tuan klimaks berkali-kali sehingga pancut…

Banyak pula bercerita. Tapi ini perlu supaya Tuan faham yang Tuan boleh menyelesaikan masalah pancut awal Tuan selama-lamanya dengan ilmu ni.

Ok, macam mana nak belajar ilmu ni?

Saya dah bukukan ilmu ni dalam bentuk E-Buku, atau Ebook. Dan saya jual Ebook ni.

Saya dengar Tuan mengeluh. Ingatkan dapat ilmu free, last-last kena beli pulak ?

Tak nak keluar modal untuk dapat penyelesaian kekal dengan ilmu yang akan selesaikan masalah pancut awal Tuan selama-lamanya – apa nak buat.

Saya ucapkan terima kasih kerana Tuan sudi mendengar celoteh saya sebelum ni. Semoga Tuan akan dapat jalan penyelesaian yang lain. – Terima kasih dan Assalamualaikum…

TAPI, JIKA TUAN...

Serius nak selesaikan masalah pancut awal selama-lamanya

Ilmu yang tuan belajar ni dijamin akan menghapuskan masalah pancut awal tuan selama-lamanya. Tak perlu lagi berhabis duit dengan ubat tahan lama setiap bulan.

Nak buat isteri tersenyum puas setiap kali bersama di ranjang

Nak tengok wajah isteri yang tercungap-cungap keletihan – tapi senyum puas kerana prestasi hebat tuan sebentar tadi

Nak belajar ilmu yang boleh buat zakar lebih besar, kekar dan keras

Ye ada surprise untuk tuan selain ilmu tahan lama yang akan saya berikan ni.

KLIK BUTANG DI BAWAH

Untuk mengetahui bagaimana panduan Teknik Tahan Lama ni boleh merealisasikan semua yang janjikan kepada tuan.